Anderzorg zorgverzekering

Anderzorg

  • Lage premie
  • Veel aanbieders
  • Jongerenpakket
Nu je premie berekenen

Beoordeling

  • Prijs-kwaliteit:
  • Polisvoorwaarden:
  • Dekking:

Anderzorg is helemaal happy. Op hun eigen website claimen ze namelijk de allerlaagste premie te bieden. Volgens onze gegevens is dat echter niet helemaal waar, want de basisverzekering van Zekur is nog iets goedkoper. Zekur is echter alleen op jongeren gericht, en als we kijken naar de premie met € 500,00 vrijwillig eigen risico is Anderzorg inderdaad de goedkoopste.

Overigens is de Anderzorg zorgverzekering ook zonder vrijwillig eigen risico niet bepaald duur te noemen met € 96,25 per maand voor de basisverzekering. En aangezien de basisverzekering bij iedere verzekeraar hetzelfde vergoed is het natuurlijk onzin om meer te betalen... toch?

Niet helemaal, want er zijn wel degelijk verschillen. Zo mogen zorgverzekeraars zelf bepalen met welke zorgverleners zij samenwerken, en ze vergoeden vaak alleen de zorgverleners waarmee ze een contract hebben volledig.

Goedkope zorgverzekeraars bieden soms een zeer beperkte keuze in zorgverleners, waardoor u bijvoorbeeld niet naar het ziekenhuis in uw stad kunt of niet zomaar naar uw favoriete huisarts. Ook moet u bij sommige goedkope verzekeraars eerst zelf de rekening betalen, die u vervolgens weer moet terugvorderen van de verzekeraar (de zogenaamde restitutieverzekering), terwijl de meeste verzekeraars de rekening rechtstreeks betalen aan de zorgverlener (de naturaverzekering genoemd).

Bij Anderzorg heeft u geluk. Omdat Anderzorg onderdeel is van Menzis kunt u kiezen uit meer dan 35.000 zorgverleners. Zo kunt u zelf bepalen naar welke huisarts, apotheek of ziekenhuis u wilt. Daarnaast hoeft u de rekening bij Anderzorg ook niet zelf voor te schieten.

Anderzorg biedt u dus alle voordelen van een duurdere verzekering, maar dan wel tegen één van de laagste premies van Nederland. Ook de aanvullende zorgverzekeringen van Anderzorg zijn zeer betaalbaar.

Anderzorg kan deze lage premies bieden door de kosten zo laag mogelijk te houden. Dit doet Anderzorg door u zoveel mogelijk zelf via internet te laten regelen. Zo kunt u online uw gegevens wijzigen en zelfs rekeningen indienen met uw iPhone, iPad of Android smartphone. Handig toch?

Wilt u dus ook veel gemak en vrijheid voor weinig geld? Sluit dan nu uw polis over naar Anderzorg via GoedkopeVerzekeringOnline.nl!

GoedkopeVerzekeringOnline.nl

Wij zijn een onafhankelijke vergelijkssite voor de meest gebruikte verzekeringen. We richten ons niet op alle verzekeraars, maar wel op de meest goedkoopste verzekeringen per soort.

Deze website wordt geëxploiteerd door Scito Media B.V. - Copyright 2011 GoedkopeVerzekeringOnline.nl