Ditzo inboedelverzekering

Ditzo

  • Nooit onderverzekerd
  • Geen eigen risico
  • Vele andere voordelen
Nu je premie berekenen

Beoordeling

  • Prijs-kwaliteit:
  • Polisvoorwaarden:
  • Dekking:
Met de inboedelverzekering van Ditzo bent u nooit onderverzekerd. Het maakt niet uit hoeveel spullen u heeft of bijkoopt, het verzekerd bedrag is altijd voldoende. U hoeft dus geen lijst te maken met al uw spullen zoals bij sommige andere verzekeraars.

Ditzo vindt het logisch dat u in een oogopslag ziet waar u voor verzekerd bent. De voorwaarden van Ditzo zijn dan ook zo kort en overzichtelijk mogelijk gehouden.

Ditzo biedt sowieso een aantal aantrekkelijke voordelen. Zo krijg  je extra korting op je inboedelverzekering als je schadevrije jaren hebt op je autoverzekering - zelfs als je auto niet bij Ditzo verzekerd is!

Heeft u brand gehad en zijn uw spullen zo beschadigd dat u niet meer fatsoenlijk in uw huis kunt wonen? Dan regelt de Ditzo inboedelverzekering een vervangende woonruimte voor u!

Daarnaast zijn je spullen ook buitenshuis verzekerd, zelfs op reis.  En bevalt de verzekering u onverhoopt toch niet? Dan kunt u deze direct opzeggen, zonder opzegtermijn. Wel zo logisch toch?!

GoedkopeVerzekeringOnline.nl

Wij zijn een onafhankelijke vergelijkssite voor de meest gebruikte verzekeringen. We richten ons niet op alle verzekeraars, maar wel op de meest goedkoopste verzekeringen per soort.

Deze website wordt geëxploiteerd door Scito Media B.V. - Copyright 2011 GoedkopeVerzekeringOnline.nl