InShared autoverzekering

InShared

  • Goedkoopste premies
  • Beloningspunten
  • Halve allrisk verzekering
Nu je premie berekenen

Beoordeling

  • Prijs-kwaliteit:
  • Polisvoorwaarden:
  • Dekking:

InShared heeft 1 van de goedkoopste premies van Nederland als het gaat om autoverzekeringen. Dat ze 1 van de goedkoopste zijn, wil niet zeggen dat de service slechter is dan bij andere verzekeraars. Integendeel, uw auto is prima verzekerd bij InShared! Als u een autoverzekering afsluit bij InShared, dan gaat u beloningspunten sparen zolang u schadevrij rijdt, want bij InShared zijn ze van mening dat u beloond moet worden als u schadevrij rijdt.

Zoals de meeste verzekeraars, heeft InShared ook drie verschillende soorten dekkingen: de normale WA verzekering, een Halve Allrisk verzekering en de Allrisk verzekering.

De WA autoverzekering is over het algemeen bedoeld voor auto’s ouder dan 10 jaar. Met deze dekking bent u verzekerd voor schade die u aan andere auto’s toebrengt, maar niet voor schade aan uw eigen auto. Deze verzekering heeft tevens de goedkoopste premie.

Heeft u een auto tussen de 5 en 10 jaar? Dan is de Halve Allrisk verzekering perfect voor u. Met deze dekking wordt de schade gedeeld als er iets met uw auto gebeurt. Het maakt in dat geval niet uit of het uw eigen schuld is, of de schuld van iemand anders. InShared betaalt 50% en uzelf de andere 50%.

Voor nieuwe auto’s en auto’s jonger dan 5 jaar is de Allrisk verzekering de beste keuze. U betaalt meer dan bij de Halve Allrisk verzekering, maar tegelijkertijd bent u wel voor alles verzekerd: uw eigen auto en de auto van een onbekende.

 

GoedkopeVerzekeringOnline.nl

Wij zijn een onafhankelijke vergelijkssite voor de meest gebruikte verzekeringen. We richten ons niet op alle verzekeraars, maar wel op de meest goedkoopste verzekeringen per soort.

Deze website wordt geëxploiteerd door Scito Media B.V. - Copyright 2011 GoedkopeVerzekeringOnline.nl