FBTO autoverzekering

FBTO

  • Vergoeding aanschafwaarde
  • 10 van consumentenbond
  • Hoge no claim
Nu je premie berekenen

Beoordeling

  • Prijs-kwaliteit:
  • Polisvoorwaarden:
  • Dekking:

Een auto is een belangrijk vervoersmiddel met veel waarde. Het maakt niet uit of het een nieuwe of een tweedehands auto is, het is uw bezit en dat heeft natuurlijk een belangrijke waarde. FBTO vergoedt daarom bij total loss niet de dagwaarde, maar de aanschafwaarde tot 3 jaar na aankoop. Dit is een unieke regeling in Nederland die met een 10 beloond is door de Consumentenbond. Dit is natuurlijk een “worst case scenario”, ook andere schades worden snel en correct afgehandeld voor FBTO.

FBTO heeft drie verschillende basisdekkingen naast de verschillende losse modules. Dit zijn wettelijk verplichte WA verzekering, de WA-Plus verzekering en de WA-Casco verzekering.

De WA verzekering is, zoals al eerder gezegd, wettelijk verplicht. Het is de eenvoudigste verzekering die alleen de door jouw veroorzaakte schade aan derden dekt.

De WA-Plus verzekering daarentegen is al een stuk uitgebreider, want deze dekking zal ook de kosten aan je eigen auto vergoeding zoals brand, stormschade, diefstal en ruitschade. Het merendeel van deze  schades hebben geen invloed op de no-claimkorting die je hebt opgebouwd.

Wie zekerheid wil neemt de WA-Casco autoverzekering van FBTO. Dit is de beste keuze, want deze verzekering vergoedt alle schade. Bij FBTO is deze soort bovendien de meeste gekozen dekking. Ruim 80% van de klanten van FBTO kiest voor deze autoverzekering door de uitstekende voorwaarden. Na 8 jaar schadevrij rijden ontvangt u al 75% no-claimkorting!

GoedkopeVerzekeringOnline.nl

Wij zijn een onafhankelijke vergelijkssite voor de meest gebruikte verzekeringen. We richten ons niet op alle verzekeraars, maar wel op de meest goedkoopste verzekeringen per soort.

Deze website wordt geëxploiteerd door Scito Media B.V. - Copyright 2011 GoedkopeVerzekeringOnline.nl