Allsecur autoverzekering

Allsecur

  • Goedkope premies
  • Top service
  • Gratis onderweg service
Nu je premie berekenen

Beoordeling

  • Prijs-kwaliteit:
  • Polisvoorwaarden:
  • Dekking:

Allsecur staat bekend om zijn goedkope premies en tegelijkertijd een top service. Wie een autoverzekering afsluit bij Allsecur, geniet ook tegelijkertijd van voordelen zoals een Schadecoach en de gratis “onderweg service”. Bij de minste problemen, zoals bijvoorbeeld een vreemd geluid uit de motor of een lampje dat begint te branden dat u niet kent, kunt u er door middel van 1 telefoontje achter komen of het nog veilig is om verder te rijden of dat u meteen naar een garage moet. Dat is de service van Allsecur!

Allsecur biedt drie verschillende hoofddekkingen: WA, Beperkt Casco en Volledig Casco.

Allsecur raadt de WA verzekering aan voor auto’s die ouder dan 8 jaar zijn, dit is de goedkoopste en gemakkelijkste dekking.

De “Beperkt Casco” dekking wordt aangeraden voor auto’s van 4 tot 8 jaar oud. Hierbij zijn brand, diefstal en inbraak, ruitbreak, botsing op dieren en weerschade gedekt.

De “Volledig Casco” dekking is bedoeld voor auto’s jonger dan 4 jaar en dit is tegelijkertijd de meest uitgebreide dekking. Aanrijding, slippen en omslaan, waterschade en vandalisme zijn additionele schades die gedekt worden ten opzichte van de “Beperkt Casco” dekking.

Wie voor Allsecur kiest, kiest altijd voor de beste keus!

GoedkopeVerzekeringOnline.nl

Wij zijn een onafhankelijke vergelijkssite voor de meest gebruikte verzekeringen. We richten ons niet op alle verzekeraars, maar wel op de meest goedkoopste verzekeringen per soort.

Deze website wordt geëxploiteerd door Scito Media B.V. - Copyright 2011 GoedkopeVerzekeringOnline.nl